ALLAH DIUTAMAKAN

AMAL DIPERTINGKATKAN

Peringatan….

Sebarang penulisan atau artikel di dalam blog ini tidak boleh dijadikan Rujukan Utama kerana penulis blog ini hanyalah insan biasa yang masih belajar mengenal erti hidup sebagai khalifah Allah..

Sebarang komen dan cadangan penambahbaikan sangat2 di alukan…Emailkan kepada marshall_niz@yahoo.com

:: REHLAH PENYERI UKHWAH KAMI ::

بسم الله الرحمن الرحيم

Salam sayang buat semua....
"Tiada suatu kebaikan pun yang dianugerahkan kepada seorang hamba sesudah Islam, selain dari saudara yang soleh. Apabila seseorang di antara kamu merasakan sentuhan kasih sayang dari saudaranya, maka hendahlah ia berpegang kepadanya." (Umar Al-Khattab)

Opss..maaf la ye..terlebih aksi pulak...hehe...ha, kat bawah nie penulis nak kongsi ngan teman2 semua salah satu aktiviti penulis pada ujung minggu lepas..nak tau ape?? ala, x kan xleh agak lagi aper? x dapat lagi?? hehe...tak lain tak bukan semestinya PICNIC a.k.a REHLAH a.k.a CAMPING a.k.a. BERKELAH.. ha, asek pergi sungai je kan penulis nie?? hehe...

iya, klu nak tau, penulis nie jenis yang suka sangat klu wat outdoor aktiviti nie...so, klu ada mase terluang tu, Sungai la menjadi mangsa untuk penulis bersama sahabat2..hehe...hm, sekadar untuk memanaskan kembali jari-jemari penulis setelah agak sekian lama tidak meng'update' blog ini sebelum memasuki beberapa
isu yang agak menarik selepas ini..hehe...jom layann.....








So, cam ne?? maaf la..penulis nie bukan ape...bukan lah suke sangat pon nk bergambar2 nie, tp hanya untuk kenangan bersama sahabat2 selagi masih bergelar Mahasiswa..iye la, time nie la nak jalan sana, jalan sini, nanti klu dah ade Family ( insyaALLAH, Amin.. ;) ) dan dah stat kerja, agak susah la kan...so, gunekan saki baki masa yang ade ini untuk mencari seberapa banyak kenangan agar menjadi satu memori indah bersama nanti... :)

p/s : InsyaAllah...Nantikan kemunculan kupasan " Wajarkah Pendidikan Seks di laksanakan? " " Sekolah Hamil..adakah itu penyelesaianya? " " Benarkah Mahasiswa dibenarkan berPolitik?? " . Ini hanyalah kupasan daripada pandangan penulis yg dhaif lagi kerdil, moge2 dapat membuka minda kita untuk berfikir...Ayuh, sama2 kita nantikan kemunculannya......

" BERBAKTI SELAGI MAMPU "

1 comments:

Anonymous said...

salam. peringatan nota cinta islamik buat diri dn sahabat2. jgn smpai Allah menutup pandagn kita, hinggakan maksiat yg kita lakukan sudah tdk klihatan sbgai satu dosa..malah jgn smpai berasa bangga dgn maksiat itu (kononnya praktiskan cinta islamik yg tdk wujud).masyaAllah..wallahualam.