ALLAH DIUTAMAKAN

AMAL DIPERTINGKATKAN

Peringatan….

Sebarang penulisan atau artikel di dalam blog ini tidak boleh dijadikan Rujukan Utama kerana penulis blog ini hanyalah insan biasa yang masih belajar mengenal erti hidup sebagai khalifah Allah..

Sebarang komen dan cadangan penambahbaikan sangat2 di alukan…Emailkan kepada marshall_niz@yahoo.com

Ukhuwwah terasa bila bersama



Alhamdulillah, smp jugek kami akhirnya kat Wet World nie....nie time sebelum masuk dan beli tiket...penat menunggu beratur utk bile tiket,baik ambik gambar dulu....hehe.....semua ensem2 kan???... :)




"Ya Allah,peliharakanlah segala perbuatan dan tingkahlaku kami sepangjang berada dalam Wet World nie..teguhkan iman kami dan eratkan ukhuwwah antara kami..Semoga dengannya kami menjadi hambaMu yg bersyukur" -Aminn...






Santainyer mereka....hehe










ala..adik kat tepi tu nak jugek masuk dalam gambar kiter... :)








Bersama roomate yg tersayang.....











eii...besar2 pon men pelampung lagi ker???...awat x malu sangat nie...hehe...tp x pe la,yg penting,kita saling sayang antara satu same len.....kan2??? :)






time nie nak balik dah....asalnyer nak bg nampak gambar masjid Solahuddin kat blakang tu...nampak x?????.....huhu











Candit time!!!!!!!!.....










Moge kenangan bersama dapat di abadikan demi memantapkan ukhuwwah fillah.... :)










Singgah Solat zohor kat Masjid Solahuddin :)












eh,tertinggal pulek gambar nie...x per la,korang tgk jer la 2 org kanak2 riang nier yer...hehe...










eii,jahat nyer...saper ambik gambar kami tgh tdo nie????.......(nie on da way blk ke HUKM da...penat sgt kot....huhu)




Alhamdulillah...smoger ukhuwwah yang dibina atas name perjuangan ISLAM terus mekar dalam hati kami...SAYANG korang smue tau..!!!!!


"Ya Allah,kekalkanlah tali persaudaraan kami semua....kami sayang sahabat2 kami...Ameen"

0 comments: